ONS DOEL

Om inzetbare teams te vormen trainen wij iedere week met veel plezier zowel honden als geleiders op diverse locaties in de regio Utrecht. Lijkt het u leuk om een training bij te wonen dan kunt u contact met ons opnemen.

Read More
OPSPOREN

OPSPOREN

Het VRT is inzetbaar voor het opsporen van vermiste personen (levend of overleden). Dit kan zijn in zowel gebouwen, bos, open vlaktes en in het water!

Het VRT is een reddingshonden team met eigen inzetbare honden en geleiders. U kunt dan ook dag en nacht kosteloos een beroep op ons doen om een vermist persoon op te sporen.

Read More

70%

Slagingskans

Volledig Belangeloos

Aangesloten bij de SRO

Trainingen en Inzetten

ACITIVITEITEN

22 november 2022 waren we weer te gast bij Goedlandt op Landgoed Zonheuvel. We hebben een heerlijke bostraining met de eerste vorst van deze herfst gehad met levende slachtoffers en ook het zoeken naar dood. Verder hebben we op deze mooie locatie foto’s van de honden en geleiders gemaakt voor onze vernieuwde website. Een filmpje […]

Zaterdag 12 maart kon de VRT weer trainen op een puin locatie in het centrum van het land. We zijn hier al eerder wezen trainen maar de locatie is inmiddels flink uitgebreid en zonder meer een flinke uitdaging voor onze honden maar ook de begeleiders. Voor de wat jongere honden een goede oefening in het […]