Inzet (RHWW) 21-03-2011

Spoedinzet naar vermiste man (46) uit Leusden.

Voordat de aanwezige reddingshonden teams voor de vorige inzet huiswaarts zouden gaan werden zij door de brandweer Amersfoort uitgenodigd een kop koffie te drinken. Toen men hierna wilde vertrekken kwam het bericht dat in Leusden een man (46) vermist was. Ook hier ging het om een zorgwekkende vermissing. In totaal konden 12 reddingshonden en13 vrijwilligers worden ingezet. Hierbij werden ook een groot aantal politieagenten ingezet. Gedurende de nacht werd zowel land als water in Leusden afgezocht. Op een bepaalde plaats hadden de honden verhoogde interesse waarop duikers van brandweer Amersfoort werden ingezet. Dit leverde niets op. De inzet werd hierop beëindigd. Een paar uren later is de vermiste man zelf thuis gekomen.

De RHWW heeft bij deze inzet 11 reddingshonden teams ingezet.